Tyrni on meidän juttu!

Saariston Aarteet ky on yritys joka on erikoistunut lähiruuan valmistukseen ja myyntiin. Tuotteemme on tehty tyrnimarjoista ja omenoista kylmäpuristetusta mehusta sekä paikallisesta hunajasta ja muista lähituotetuista raaka-aineista. Käyttämämme tuoreita tai kuivattuja korkealuokkaisia mausteita. Tuotevalikoimamme laajenee edelleen ja uusia tuotteita näinollen tulossa.

Uutuus on karhunmarja-tyrni glögi

Karhunmarja-tyrni glögi

Erikoiserä uutuusglögiä uudella jännittävällä maulla, jossa hieman makeampi karhunmarja luo uhdessä tyrnimarjan kanssa täyteläisen mutta kuitenkin pehmeän maun.

Karhunmarjahillo

Karhunmarja - Hillo

Hillon on tehty karhunmarjoista sekä sokerista. Sopii hyvin makeisiin ruokiin kuten leivontaan, lettuihin, vohveleinin y.m. Ei säilöntäaineita ja säilyy hyvin avattuna huoneenlämmössä. Lasipurkki jossa 250 g sisältö.

Karhunmarja-tyrni hillo

Hillon on tehty karhunmarjoista, tyrnimarjoista sekä sokerista. Hillo käytetään ruokiin johon hieman hapokkaampi hillo on sopiva. Ei säilöntäaineita, lasipurkki jossa 250 g sisältö.

Karpalo-tyrnimarja glögi

Tranbärsglögg

Glögitiiviste joka on tehty raakapuristetuista karpaloista sekä suoraan pensaista puristetuista tyrnimarjoista Molpen saaristosta Pohjanmaalla. Glögi on maustettu sekoituksella eri joulumausteita. Hieno juhlallinen glögi kun haluat jotakin erikoisempaa tarjottavaksi vieraillesi!

Joulupaketti

Julglögg - Tranbär och Havtornsbär

Joulupaketti sisältää kaksi eri glögipulloa (karpalo- ja tyrnimarjaglögi), jouluaiheiset glögimukit sekä jouluservetit, valmiiksi pakattuina joulupakettiin. Sisältöä voidaan muokata toivomuksesi mukaan! Erikoinen joululahja ystävillesi!

Tyrniglögi

Havtornsglögg

Tyrniglögimme oli suuri menestys heti myyntiin tullessaan jouluna 2014. Näyttävä väri ja hyvä maku tuovat joulun eri juhliin hienon ja erikoisen kohokohdan! Glögi sekoitetaan kiehuvalla vedellä ja on tällöin heti valmis juotavaksi, ilman että itse glögiä tarvitsee keittää esim. kattilassa! Vedenkeitin riittää eikä tule keitettyä ylimääräistä turhaan!

Tämän vuoden tyrniglögiä myydään seuraavissa paikoissa:

– Lilla Entrén, Kauppahalli, Vaasa
– Köttdisken Ab, Maalahti
– Verkkokauppa inPampas, Korsnäs http://inpampas.fi
– Café Cornelia, Närpiö
– Stenstorpet, Anna Stens, Vännäs, Ruotsi

Glaze / Grilliöljy

Glaze-fisk-800px

Pastöroitu glaze/grilliöljy  sopii monille grillatulle kala- ja kanaruoille,
ja löytyy myöskin oma tuote lihalle.

Saaristojuoma

Skärgårdsdricka

Kaikki lähiruokamme ovat pastorisoituja sekä tehty huolella hienoissa tuotantotiloissamme.

(Kuvat: Martina Uthardt)

Information in english:
GLÖGI (in finnish) is sweet, warm and spicy ”mulled wine”. In Finland and Sweden widely spread traditional hot drink, often enjoyed as a Christmas holiday drink or when the weather is cold. It can be bought as ready to drink (just warm it up) or as a concentrate that needs to be blended with hot boiled water.

Names used in English and other languages are:
– Glogg (US)
– Glögg (SWE)
– Gluhwein (GER)
– Mulled Wine (UK)
– Vin chaud (UK)